قیمت ورق آلومینیوم

مشاوره و استعلام لحظه ای قیمت

آلومینیوم در صنعت ساختمانی

آلومینیوم در صنعت ساختمان سازی
فهرست مطالب

امروزه آلومینیوم بعد از فولاد دومین فلز پرکاربرد در ساختمان است. به دلیل شکل‌پذیری، آلومینیوم را می‌توان به اشکال و پروفیل‌های زیادی درآورد. سیستم‌های روکش دیوار آلومینیومی معمولاً برای نمای بیرونی ساختمان استفاده می‌شوند، با پانل‌های دیواری بزرگ که به اتصالات کمتری نیاز دارند و در نتیجه نصب کارآمدی زمان دارند.

آلومینیوم در صنعت ساختمان سازی از جایگاه ویژه ای برخوردار است، همان طور که در مقاله های قبلی بیان کردیم فلز آلومینیوم از خواص بسیار زیادی برخوردار می باشد.

همین خواص استفاده آن را در صنایع گوناگون بیشتر کرده است، که بیشترین کاربرد آلومینیوم در صنعت ساختمان سازی و خودرو سازی می باشد، این فلز به دلیل استحکام بالا و وزن سبکی که دارد به صورت لوازم مختلفی ساخته و در قسمت های مختلف ساختمان استفاده می شود.

با توجه به اینکه آلومینیوم فلزی سبک می باشد لازم نیست که در ساختمان از مصالح ساختمانی زیادی برای نگهداری سقف استفاده کرد و این موضوع هزینه های صرف شده در یک ساختمان را به شدت کاهش میدهد و همچنین استفاده از این فلز ساختمان را در برابر زلزله مقاوم تر میکند و در هنگام اتش سوزی به دلیل مقاومت بالای آلومینیوم برابر گرما و آتش ضرر کمتری به ساختمان وارد میشود.

آلومینیوم یک مصالح ساختمانی

در اوایل دهه 1900، آلومینیوم در صنعت ساختمانی مورد استفاده قرار گرفت. با این حال، تا دهه 1920، زمانی که فرآیند الکترولیز هزینه تولید آلومینیوم را تا 80 درصد کاهش داد، آلومینیوم به طور گسترده در ساخت و ساز ساختمان مورد استفاده قرار گرفت. یکی از شناخته شده ترین ساختمان‌های جهان، ساختمان امپایر استیت که در سال 1931 ساخته شد، از آلومینیوم در تمام سازه‌های اصلی خود و حتی بر روی اسپایر معروف استفاده شده است. آلومینیوم همچنین در سرتاسر فضای داخلی آسمان‌خراش معروف نیویورک، به ویژه در سقف و دیوارهای لابی یافت می‌شود. در سال 1993، ساختمان امپایر استیت دست خوش تغییرات عظیمی شد که منجر به تولید آلومینیوم بیشتر شد تمام 6514 پنجره ساختمان، فریم‌های آهنی‌شان را جایگزین قاب‌های آلومینیومی کارآمدتر و سبک‌تر کردند.

 

چه چیزی آلومینیوم را در ساخت و ساز بسیار ارزشمند می‌کند؟

آلومینیوم یک فلز سبک وزن و قوی با مقاومت در برابر خوردگی طبیعی، سومین عنصر فراوان روی زمین است. آلیاژهای آلومینیوم با ویژگی‌های اضافی مانند نسبت استحکام به وزن بالا، دوام، ماشین‌کاری و بازتاب‌پذیری، به مصالح ساختمانی منتخب برای کاربردهایی مانند مصالح جانبی، مصالح سقف، ناودان‌ها و سرریزها، تزئینات پنجره‌ها، جزئیات معماری و … تبدیل شده‌اند. حتی پشتیبانی ساختاری برای معماری سبک پوسته شبکه، پل‌های متحرک، ساختمان‌های بلند و آسمان خراش ها. با آلومینیوم، مانند آلیاژ آلومینیوم 6061، می‌توان سازه هایی ایجاد کرد که با استفاده از سایر مصالح ساختمانی مانند چوب، پلاستیک یا فولاد قابل تولید نباشند. در نهایت، آلومینیوم ضد صدا و ضد هوا است. به دلیل این ویژگی، اکستروژن‌های آلومینیومی معمولاً به عنوان قاب پنجره و درب استفاده می‌شوند. قاب‌های آلومینیومی این امکان را برای مهر و موم فوق‌العاده محکم فراهم می‌کنند. گرد و غبار، هوا، آب و صدا وقتی درها و پنجره‌ها بسته می‌شوند قادر به نفوذ در آنها نیستند. بنابراین، آلومینیوم خود را به عنوان یک مصالح ساختمانی بسیار ارزشمند در صنعت ساختمان سازی مدرن تثبیت کرده است.

 

آلومینیوم در صنعت ساختمانی
آلومینیوم در صنعت ساختمانی

آلومینیوم در ساخت و ساز ساختمان

به لطف ویژگی‌های آن، آلومینیوم مزایای زیادی برای صنعت ساختمان دارد:

  • آلیاژها

آلومینیوم خالص فلزی کم استحکام است و در نتیجه برای مصارف ساختمانی مناسب نیست، اما به لطف افزودن عناصر آلیاژی مانند مس، منگنز، منیزیم، روی و … و با فرآیندهای خاص تولید، خواص فیزیکی و مکانیکی خود را تغییر می‌دهد تا مطابقت داشته باشد.

  • ماندگاری

آلیاژهای آلومینیوم برای ساختمان در برابر آب، خوردگی و برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش مقاوم هستند، بنابراین استقامت پایدار را تضمین می‌کنند.

  • هزینه نگهداری کم

آلومینیوم به هیچ نوع نگهداری خاصی نیاز ندارد. آلومینیوم را می‌توان در هر رنگی آنادایز یا لاک کرد، بنابراین می‌توان متنوع ترین جلوه‌ها را دریافت کرد و در نتیجه نیازهای تزئینی طراح را برآورده کرد. عملیات آلومینیوم می‌تواند دوام مواد و مقاومت در برابر خوردگی آن را افزایش دهد.

  • آلومینیوم قابل احتراق نیست

آلومینیوم نمی سوزد و در طبقه مواد غیر قابل احتراق قرار می‌گیرد. با این وجود، آلیاژهای آلومینیوم در حدود 650 درجه سانتیگراد ذوب می‌شوند، اما بدون انتشار گازهای مضر. بنابراین، بیشتر پوشش‌های بیرونی و سطوح خارجی سازه‌های صنعتی با روکش‌های نازک پانل آلومینیومی ساخته می‌شوند که فقط در صورت آتش‌سوزی شدید ادغام می‌شوند، بنابراین اجازه خروج گرما و دود را می‌دهند و آسیب را کاهش می‌دهند.

 

آلومینیوم در صنعت ساختمانی
آلومینیوم در صنعت ساختمانی

استحکام و مقاومت در برابر خوردگی 6061

سری 6000 آلیاژ آلومینیوم اغلب در کاربردهای ساختمانی بزرگ، مانند مواردی که شامل ساختار ساختمان‌ها می‌شود، استفاده می‌شود. یک آلیاژ آلومینیوم که از منیزیم و سیلیکون به عنوان عناصر آلیاژی اصلی خود استفاده می‌کند،  آلیاژ آلومینیوم 6061 بسیار متنوع، قوی و سبک وزن است. افزودن کروم به آلیاژ آلومینیوم 6061 باعث مقاومت بالا در برابر خوردگی می‌شود که آن را به یک کاندید ایده آل برای کاربردهای ساختمانی مانند سایدینگ و سقف تبدیل می‌کند. با نسبت استحکام به وزن بالا، آلومینیوم تقریباً همان استحکام فولاد را در حدود نیمی از وزن دارد. به همین دلیل، آلیاژهای آلومینیوم معمولا در سازه‌های بلند و آسمان خراش‌ها استفاده می‌شود. کار با آلومینیوم اجازه می‌دهد تا وزن سبک تر، ساختمان ارزان تر، بدون کاهش استحکام. همه اینها به این معنی است که هزینه‌های کلی تعمیر و نگهداری ساختمان‌های آلومینیومی حداقل است و طول عمر سازه‌ها بیشتر است.

کاربرد های مختلف آلومینیوم در صنعت ساختمان سازی

1- استفاده از درب و پنجره های آلومینیومی، این درب و پنجره ها از گذشته در ساختمان ها بکار گرفته میشدند، اما با پیشرفت تکنولوژی سیستم درب و پنجره های آلومینیومی نیز پیشرفت کرده و مجهز به ویژگیهای مثبتی از جمله: جلوگیری از انتقال حرارت از محیطی به محیط دیگر، به این صورت که حرارت با برخورد به جداره بیرونی شکسته میشود و به داخل راه پیدا نمیکند و این پنجره ها به اسن ترمال بریک معرفی شده اند، همچنین به دلیل مقاومت بالا تحمل وزن های زیاد را دارند و به راحتی میتوان شیشه های بزرگ و سنگین را روی این درب و پنجره ها نصب کرد.

2- داشتن ظاهر زیبا در ساختمان یکی از مهم ترین مواردیست که همیشه مد نظر معماران و ساختمان سازان بوده است که امروزه با تولیدات متنوع در طرح و رنگ ورق آلومینیوم توانسته اند این نیاز را برآورده کنند و به نماهای بسیار زیبا و مدرنی در این زمینه برسند، علاوه بر زیبایی با بکارگیری آلومینیوم در نمای ساختمان ها میتوانند آن را در برابر زلزله و آتش سوزی مقاوم کنند.

3- استفاده از سقف کاذب آلومینیومی که از مزایای آن میتوان به قابلیت نصب سریع، ظاهری زیبا و آراسته، دسترسی به تجهیزات پشت سقف و … اشاره کرد.

 

آلومینیوم در صنعت ساختمانی
آلومینیوم در صنعت ساختمانی

تاثیر آلومینیوم در صنعت ساختمان

مطالعات تایید شده ثابت کرده است که آلیاژها، عملیات سطحی (پوشش ها) و مواد مورد استفاده خنثی هستند. آلومینیوم مورد استفاده در صنعت ساختمان هیچ گونه تاثیر منفی بر کیفیت هوای داخل ساختمان، زمین و آب ندارد.

اینها تنها تعدادی از مزایای استفاده از آلومینیوم است، از نظر توسعه فنی و تکنولوژیکی، خواص فوق العاده این فلز امکانات بی پایانی را برای کاربردهای مهندسی ساختمان ارائه می‌دهد.

در صورت نیاز به مشاوره تخصصی و اطلاع از قیمت آلومینیوم با کارشناسان پارسیان آلومینیوم  تماس بگیرید.

سوالات متداول

چه نوع آلومینیومی در ساخت و ساز مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

سری 6000 آلیاژ آلومینیوم اغلب در کاربردهای ساختمانی بزرگ، مانند مواردی که شامل ساختار ساختمان‌ها می‌شود، استفاده می‌شود.

مزایای آلومینیوم در ساخت و ساز چیست؟

آلومینیوم یک فلز بسیار همه کاره با تعدادی مزیت است، که هم سبک وزن و هم انعطاف پذیر است. می‌توان آن را ریخته گری، ذوب کرد، شکل داد، ماشین کاری کرد و اکسترود کرد به این معنی که می‌توان آن را به اشکال مختلف تولید کرد و سپس برای مصارف مختلف شکل داد.

آیا آلومینیوم ماده ساختمانی خوبی است؟

آلومینیوم به عنوان یک مصالح ساختمانی حیاتی در زیرساخت‌های آینده ادامه خواهد داشت . این فلز و آلیاژهای آن سبک، قوی، بادوام، مقاوم در برابر خوردگی و بی نهایت قابل بازیافت هستند. و با طول عمر بالای 70 سال برای برخی از محصولات ساختمانی.

به این مطلب امتیاز دهید

برای اطلاع از قیمت روز آلومینیوم با ما تماس بگیرید.

همه روزه پاسخگوی شما هستیم

اشتراک گذاری این مطلب

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

6 پاسخ

    1. سلام امیر محمد عزیز
      با توجه به نوسانات قیمت آلومینیوم در بازار قیمت های روز باهم متفاوت می باشد. شما می توانید برای اطلاع از قیمت آلومینیوم 6061 با کارشناسان ما در پارسیان آلومینیوم تماس بگیرید.

    1. سلام افشین عزیز
      بله امکان خرید عمده آلومینیوم در مجموعه پارسیان آلومینیوم وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیش تر با کارشناسان ما در پارسیان آلومینیوم در تماس باشید.

    1. سلام توحید عزیز
      ورق‌های آلومینیوم مجموعه ما تولید کارخانه ‌های المهدی،ایرالکو،سالکو است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

قیمت-ورق-آلومینیوم-2-میل

قیمت ورق آلومینیوم 2 میل

ورق های آلومینیوم دارای انواع مختلفی می باشند، که هر کدام کاربرد های خاص خود را دارند. ورق آلومینیوم 2

ورق آلومینیوم 5086

ورق آلومینیوم Aluminum sheet  نوعی مقطع آلومینیومی طویل و استوانه ای شکل، برای محکم کردن بتن می باشد که به